Szállás

[hu] [en] [de] [fr] [it] [es] [ro] [sk] [hr] [sr] [ru] [uk] [et] [ja] [tr] [lv] [eo]

Tisztelt Érdeklődők!

A 2022/23-as tanév őszi szemeszterére a kollégium vendégszobáiban nincs lehetőség szállást foglalni. Megértésüket köszönjük.

***

Tisztelt szállást kereső Vendégünk!

Az Eötvös Loránd Kollégiumot Szeged szívében találják, ahonnan éppúgy pár perces séta a romantikus Tisza-part, mint a városközpont (Kárász utca, Széchenyi tér). A nyári kulturális életet meghatározó Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínéig – a Dóm térig – szintén csupán két lépést kell tenni. Kollégiumunk kedvező elhelyezkedésének köszönhetően könnyen és gyorsan elérhetőek Szeged belvárosának nevezetességei, szórakozóhelyei, vendéglátó egységei. Kollégiumunk környékén számos kulturális rendezvény várja az idelátogatókat. Szeged főbb szálláshelyei közül az Eötvös Loránd Kollégium esik a legközelebb számos konferenciának helyet adó József Attila Tanulmányi és Információs Központhoz.

Tanév közben kettő, nyári szünetben (július és augusztus) pedig 20–30 darab kétágyas szoba várja a nálunk megszálló Vendégeket.

Kollégiumunk tévészobával, edzőteremmel, csocsó- és pingpongasztallal, automata mosógépekkel várja a hozzánk érkezőket. Valamint egy – 40-50 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas – nagyteremmel is rendelkezik, amelyhez igény esetén eszközöket is biztosít (laptop, projektor, vetítővászon, tábla, írásvetítő).

Csoportok jelentkezését különös örömmel fogadjuk!

Szállásfoglalás

Eötvös Loránd Kollégium
Magyarország, 6725 Szeged, Tisza Lajos körút 103.
36/62/544-122 (Kollégiumi Tanár, fax)
http://www.eotvos.u-szeged.hu

 


 

Nálunk megszálló Vendégeink számára

Tisztelt Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket az Eötvös Loránd Kollégiumban!

Ezzel a tájékoztatóval kívánjuk segíteni Önöket abban, hogy az itt töltött idejük minél kellemesebben teljen. Reményeink szerint így akkor is boldogulnak, ha épp nem érhető el senki, aki beszéli a nyelvüket.

  1. A szobákhoz kapott kulcsot az éjjel-nappal üzemelő portán szíveskedjenek leadni a távozás napján reggel 9 óráig!
  2. Kiköltözéskor a szobákhoz járó ágyneműt és törülközőt kérjük húzzák le és hagyják az ágyon!
  3. A női és férfi toaletteket minden szinten a folyosó végén találják. Hasonlóan a fürdőszobát is. A tusolók koedukáltak (kérjük kopogjanak be, ha az ajtaja csukva van), belülről be is lehet zárni őket. A mosógépek is itt találhatóak, amelyekben saját mosóporral nyugodtan moshatnak.
  4. A folyosókon két szobához tartozik egy hűtő. Kérjük Önöket, hogy ezeket ürítsék ki ha elhagyják a Kollégiumot!
  5. Főzésre a folyosók végén található konyhákban van lehetőség saját edényekkel.
  6. A TV szobát a földszinten a portásfülke melletti folyosón találják. A fogható csatornákat feltüntető tájékoztató a falra van kifüggesztve.
  7. Parkolásra a Kollégium előtti parkolóban van lehetőség, ahova hétköznaponként reggel 8 órától este 18 óráig parkolójegyet kell váltani, különben az autót megbüntetik vagy elvontatják. Egyéb időpontokban a parkolás ingyenes. Parkolójegyet az újságárusoknál kell venni.
  8. Dohányozni a Kollégium teljes területén tilos, csak a Kollégium bejárati ajtaja előtt engedélyezett.
  9. Minden szobában ingyen használható internet csatlakozási lehetőség áll rendelkezésükre.

Kérjük Önöket ügyeljenek a rendre és a tisztaságra.

Ha meg voltak elégedve visszavárjuk Önöket a jövőben is!

Kellemes időtöltést kívánunk Szegeden!

Eötvös Loránd Kollégium
Magyarország, 6725 Szeged, Tisza Lajos körút 103.
Telefon/Fax: 36/62/544-122
http://www.eotvos.u-szeged.hu