Tánc kör

Tánc a lelke mindennek, illetve minden lelket felvidít a tánc. Egy olyan kört szeretnék indítani a kollégium tagjainak, ahol lehetõségük nyílik egy hosszú nap után kikapcsolódni (is). Ahol tudásukat bõvítve érezhetik jól magukat a különbözõ ritmusok közepette. Egy alkalmat a már meglévõ tudás csiszolására.  Idõt az ismerkedésre és a csapatkovácsolásra.

Cél, hogy a résztvevõk sportolhassanak, kikapcsolódhassanak, s tanulhassanak is egyben. Latin amerikai és standard táncok alapszintû oktatását szeretném végezni. A latinok közül samba, cha cha cha, rumba, jive, és a standarok pedig angolkeringõ, bécsikeringõ, és tangó.

A találkozók heti egy rendszerességgel történnének, a legtöbb hallgatónak megfelelõ esti idõpontban. Helyszínül a kollégium nagytermét szeretném igénybe venni, illetve az ott található hangfalat. Idõben 60 percet tartana az oktatás. A megjelenõkrõl aláírásos névsort vezetnék. A megtanultakból a karácsonyi mûsorra akár egy rövid táncos produkció összeállítását is megtehetnénk.

 

Kontakt: -